Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2016 16:33 - Селестинското пророчество
Автор: feq Категория: Други   
Прочетен: 2361 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"От векове живеем в рамките, налагани ни от обществото, религията и закона. За обикновения човек без желание да се замисля, тези рамки са задължителни, за да го държат в границите на реда и да не се изкушава да се обръща към тъмната си страна. Но за разумния, духовния, амбициозен пътешественик рамките са пречка за развитието. Ценностите не се налагат, а се изграждат в процеса на осъзнаване на „добро” и „зло”, колкото и относителни да са те."

image
 

" Съществува разлика между това да знаеш как действа енергията и това да можеш да приложиш знанието си на практика"

" Ако бъдем силни и винаги очакваме положителното, независимо дали резултата е точно такъв, какъвто си мислим или не, тогава чудесата започват да се случват. "

В Селестинското пророчество пише за девет откровения, послания към човечеството за осъзнаване смисъла на живота ни и мисията, която имаме съществувайки на планетата Земя. Четейки тези откровения, ние насочваме мисълта си в една нова, непозната и интересна посока. Опитайте, може да стигнете до ДЕВЕТОТО откровение, а защо не и до ДЕСЕТОТО?!


image
  1. Откриваме, че живеем в един дълбоко мистериозен свят, в който изобилстват случайните съвпадения и срещи, които като че ли са предопределени.  2. Докато все повече от нас осмислят тези случайности, ще бъде създаден един напълно нов мироглед, който ще определи вселената като активна и свята.  3.Осъзнаваме, че цялата материя около нас се състои от божествената енергия, която започваме да виждаме и да разбираме.  4. Борба за енергия. Хората винаги са се чувствали несигурни и дистанцирани от този свят и извор на енергия и са се доминирали един друг с цел да спечелят повече от тази енергия. Тази битка е причината за всички човешки конфликти. 5. Заветът на мистиците - Единственият изход е да изградим наново своя собствена връзка с тази сила. Мистична трансформация, която ще ни запълни с неограничена енергия и любов, ще развие нашето възприятие на красота и ще ни издигне до ново ниво на самосъзнание. 6. Осъзнаване и освобождаване на миналото. С това самосъзнание ще можем да начертаем свой собствен път на действие и да открием една единствена истина, МИСИЯ, която сме тук да изпълним - Да помогнем на човечеството да достигне до тази реалност.  7. Потокът на еволюцията. Изпълнявайки тази мисия, ще открием и вътрешна интуиция къде да отидем и какво да направим и ако възприемем случващото се винаги от положителната му страна, ще се появат редица случайни съвпадения, който ще позволят окончателното изпълнение на мисията. 8. Междуличностна етика. Когато достатъчно голям брой хора, направят тази стъпка напред, отдавайки енергия на всеки друг с развито самосъзнание когото срещнат, ще изградим нова култура, в която телата ни ще са на едно по-високо ниво на енергия и възприятие.  9. Появата на една нова култура. По този начин ще вземем участие в дългия процес на еволюцията - От големия взрив, до самата цел на живота, която е: Да зареждаме телата си, поколение след поколение, докато не успеем да вникнем в рая, който вече може да видим с очите си. 10. ...................................................................................................
Източник: http://селестинското-пророчество.com/

image






Гласувай:
5



1. katara - хубаво ,но това е старо на 10 г, и повече
23.07.2016 16:38
толкова ли многоо четете, колежке фея?
цитирай
2. feq - Нека новото поколение да чете и да мисли повече!
23.07.2016 17:03
1. katara - хубаво ,но това е старо на 10 г, и повече
16:38
толкова ли многоо четете, колежке фея?

...
Провокирах се да публикувам пози постинг, защото по ВТV преди няколко часа гледах филма. Не бях го гледала, но съм чела книгата, както и следващите две "Десетото откровение" и "Тайната на Шамбала"...
Вече чета доста избирателно, КОЛЕГА!!! (не се познаваме, дори от блога, нали?)
цитирай
3. dartanjan - Може ли да има порядък без закон к...
23.07.2016 21:54
Може ли да има порядък без закон който да го поддръжа? Може ли да има живот без порядък, съвместим със живота?

Свободата винаги е в рамките на Божият порядък, оддръжан от Божиите морални и физичекси занони, създадени в името на живота. Те правят живота възможен. Бунта срещу Божият порядък на горделивите и сеутните беззаконици е бунт срещу живота.
Защо не протестирате например срещу закона за гравитацията или срещу физическите закони и прецизно настроени фундаментални силови взаимодействия, които също са от Бог и поддръжат физическият порядък във вселената благодарение на който сме живи същества?

Всеки порядък и всеки механизъм е частично ограничаване на степените на свобода в една физически система за да придобие тя определена устойчива във времето функционалност.

Пълна свобода значи хаос несъвместим с каквато и да е организация. Живота е висока степен на организация на материята плюс жизненото дихание от Бога.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: feq
Категория: Други
Прочетен: 9536983
Постинги: 1413
Коментари: 8409
Гласове: 27060
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930