Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2008 09:14 - Кажи ми, за да ти кажа...
Автор: feq Категория: Забавление   
Прочетен: 5613 Коментари: 17 Гласове:
1

Последна промяна: 09.11.2008 11:32


image/кликни върху картинката!/

Ако искате да се познаете, ако искате аз да ви опозная отговорете на следните въпроси, без страх! Няма уловки!

1 въпрос: Кое Ви е любимото животно? Опишете с какво Ви привлича то? А то няма ли си отрицателни страни, които не Ви допадат съвсем? И въпреки тях Вие харесвате точно това животно? Защо?

 

2 въпрос: А имате ли друго животно, което Ви допада? Защо и с какво Ви привлича? Защо това животно не е първото Ви любимо животно, а след замисляне го предпочетохте за второ? 

 

3 въпрос: А кое животно предизвиква неприязън у вас? Или може би страх? Избягвате ли контактите с него? Какво бихте направили, ако все пак Ви се случи да попаднете в съприкосновение с него? Какво все пак можете да кажете положително за това животно? Ако сте Творец бихте ли го създали?

 

4 въпрос: Обичате ли морето? Ходите ли често на море? Кога го обичате най-много и в какви ситуации? Бурно или спокойно, сутрин или вечер - обичате да го съзерцавате? Къпете ли се в морето? Умеете ли да плувате и ако не имате ли желание да се научите? Или може би изпитвате страх от него? Как бихте го преодолели?

 

5 въпрос: Обичате ли кафето? Или предпочитате чай? Как обичате кафето – топло, студено, сладко или горчиво, чисто или с мляко? Пиете ли често кафе (или чай)? Колко чашки кафе изпивате дневно? Имате ли специални изисквания при поднасянето му?

6 въпрос: Обичате ли разходките в планината и в гората? Бихте ли предпочели планината пред морето? Кога обичате планината – през лятото или зимата, есента, пролетта? Защо?

 

7 въпрос: Представете си, че пред Вас има висока стена? Минавайки покрай нея тя се срутва и в този момент виждате майка, която бута количка. Какво бихте направили? Ще помогнете или ще избягате? На кого първо ще помогнете на майката или детето? А ако може да бъде спасен само един, кой ще бъде той – Вие, майката или детето в количката?

image

Това са въпросите, чакам с нетърпение вашите отговори! 
Лек и творчески ден!
Една бърза мелодия от клипчето с много "миловидни" животинки -
за загряване и сгряване:
http://www.youtube.com/watch?v=Ba1xcoYZjC8&feature=related 





Тагове:   кажа,   кажи,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krotalka - Много са сложни въпросите. Трудно ...
09.11.2008 10:23
Много са сложни въпросите. Трудно ми е да отговоря...

Весел ден!
цитирай
2. feq - Кое им е трудното, Кроталке?
09.11.2008 10:29
Но... аз не ви насилвам, това е по желание!!!
И понеже към всеки въпрос има под въпроси, може съвсем кратичко да отговорите, дори с една дума...
Колкото повече думи ми напишете, толкова по-пълно описание за вас ще направя...

Лек и релаксиращ ден и на теб! :)))))
цитирай
3. vqr4eto0o - 1. Вълкът. Не мога да определя то...
09.11.2008 11:56
1.Вълкът.Не мога да определя точно,но с някакво влияние,индивидуалност в живота и самота.Има много отрицателни страни-единакът винаги е самотен.Не знам какво точно ми харесва,но го оприличавам на същността си.
2. Еднорогът.Привлича ме с магията си.Определих го за второ,защото единакът винаги ще бъде на първо.
3.Гарван.Не избягвам контакти с него ... бих го създала,да.Все пак трябва да има контраст.
4.Обичам морето,но не ходя често.Морето винаги е красиво,без значение от ситуацията.Вечер.Аха. Ами правя опити,но напоследък само неуспешни :D
Няма причина да ме е страх от него ...
5.Горе-долу,доколкото съм опитвала.Чая е за предпочитане.
6.Обичам ги,но напоследък нямам достатъчно време.М бих предпочела морето пред планината. Планина през зимата е гледка,която грабва очите.
7.Стената се срутва - не мога да я спра. Ще помогна . Първо на детето.Себе си.Собственият ти живот е по-важен от всичко.
Не съм песимист...просто реалист.
цитирай
4. анонимен - Евгений
09.11.2008 12:18
1.котка -грация,концентрация,своенравност
2.кон- става все по-рядка среата ми с него
3. не не се сещам.може би змия ще взема предпазни мерки но не и омраза
4.във всичките му състояния
5. кафе двойно със захар(захарин в случая)2чашки
дневно
6. на разходка да но не я предпочитам
7. немога да отговоря - на място ще реагирам
цитирай
5. feq - Тълкуването е следното:
09.11.2008 13:52
1. първото любимо животно характеризира самия Вас – какви са Вашите положителни и отрицателни качества.
2. "А кое друго животно обичаш?"
Отговаряйки на него, човек си признава какви хора предпочита, кои от тях могат да му станат приятели и защо.

3. "Кое животно мразиш (или не харесваш)?"
- показва страховете на човека, хората които презира и които не иска да му бъдат врагове. Показва силата (или безсилието) да се справим с отрицателните личности, които ни заобикалят във всекидневното ни общуване.

4. "Обичате ли морето?" - отразява Вашата представа за живота. Дали се "потапяте" в него или го избягвате. Показва и ситуациите, които предпочитате в живота, Вашата степен да рискувате.

5. "Обичате ли кафето?" - отразява Вашия сексуален живот. Каква е Вашата представа за секса. По колко пъти на ден го правите и какви предпочитания имате за него? Или може би сте хомосексуален (предпочитате чай)? Знаехте ли, че това е Вашето подсъзнателно Аз?

6. "Обичате ли планината и гората?" - показва Вашата представа за семейния уют. Дали въобще сте готов да създадете семейство или ако имате такова, каква е Вашата роля в семейното щастие (или нещастие).

7. Този въпрос е свързан със смъртта и Вашето чувство за отговорност. Ако спасите детето, Вие сте готов на саможертва и рискувате собственото си щастие в името на другия. Как бихте приели, невъзможността стената да падне точно, когато Вие преминавате край нея – не е ли това една увереност, че смъртта не може да Ви застигне. Или може би вярвате в прераждането? Помислете каква е Вашата роля в космическия цикъл – живот и смърт?

Ето, това е накратко и много общо!
А сега станете "психоаналитик" на самия себе си!
цитирай
6. feq - vqr4eto0o, благодаря ти за отзивчивостта!
09.11.2008 14:12
Отговаряш доста смело за твоите 13 години.
Имаш голямо желание да опознаеш себе си и светът.
Животът е пред теб - многолик, разнообразен и прекрасен.
За секс още е рано, затова давай на ЧАЙ!
Не се чувствай самотна, има хора, които те обичат, но си много мнителна.
Вярвай повече, Вярата е заложена в твоето име!
цитирай
7. feq - евГений, стари мой приятелю!
09.11.2008 14:22
Може би вече си открил своите силни и слаби страни?
1. своенравен си и импулсивен
2. любимите ти хора често бягат, като диви коне
3. обичаш предизвикателствата
4. обичаш "подсладения" секс и то умерено !!!
5. не искаш да се обвързваш със семейство и деца
6. приемаш смъртта, като нещо неизбежно и нормално. Наясно си със себе си!
цитирай
8. inamay - Привет, Феичка!
09.11.2008 15:12
1. Вече знам… от месец имам любимо животинче… едно морско свинче… Една мъничка дългокосместа топка, Шошко, която прилича на Алф и на дяволчето Фют, едновременно… Може да бъде кротко и да съзерцава от някое ъгълче. Може да бъде толкова подвижно, че трудно би го уловил с поглед. Може да бъде безкрайно любвеобилно, любопитно или пък сърдито, когато си отстоява правото на най-любимата храна, зелето… Да… има отрицателна страна, разбира се, тъй както всичко живо… ако прекалено се забравим и стои в ръцете ни за игра, може и… да ни напишка… ха-ха-ха… Ама случвало се е това да става и когато нашите деца били са бебета…

2. Котка, Феичка… Своенравна и не подлежи на опитомяване. Равноправен член. Но пък искаш ли да си играеш, ще ти се даде, ама друг път… само когато си поиска тя… Е те за това не ми е на първо място по любимост…

З. Паякът… Страхувам се, че се късам… от викане… Гледам да не се срещам с неговите всякакви родови разновидности… ама вкъщи, няма как, случва се да се престраша и да направя избора на силния… особено пред дъщеря ми… когато беше малка… И ако бях Творецът, щях да го създам, както и всичко, което щъка насам-натам… Има си нужда от всичко в тоя свят.

4. Влюбена съм в морето… то ми е нужно като дишането… Но нямам възможност за чести срещи… Обичам го и бурно, и спокойно… Обичам го, когато сме сами – аз и то… и много преди изгрев, и в слънце окъпано, и в дъжд, и в мързелива привечер… Къпането в него е като връщане в някакъв спомен, като памет от преди създаване… Плувам, колкото да се чувствам свободна от допира с водата… И мисля, че трябва всеки да има страх… по-точно преклонение пред силата, която е по-голямата, защото е природата…

5. Обичам кафе… Не мога да реша дали повече, отколкото чай… Всъщност по-достъпно ми е… с любимият си чай трудно се снабдявам… Обичам кафето студено, но го пия и леко топло и задължително с чаша вода, горчиво, без никакви добавки. Мляко може, но… в чая… :)))
Пия сутрин и на обяд. Свързвам кафето с работата, а чаят – с удоволствието и отмората…

6. Ха, преди около час се върнах от разходка по скалите и из горите наоколо с огромен букет цъфнал люляк и пъстри листа. И природата започна да иска да бъде различна… събират се пролет и есен в един букет… Усещаш ли ароматът на люляка?!...
Ех, Феичка, как да направя предпочитание, като обичам еднакво и планината, и морето… Може ли един родител да направи разлика в обичта към децата си! Но, да вземем предвид отдалечеността ми от морето и времето, в което си давам да съм с планината и се получава да предпочитам нея, май… И то точно по това време, средна есен… Няма всякаквите там насекоми, не е горещо, нито е сухо, нито мокро… земята е изпъстрена с листа, под дърветата е като цветно море, слънцето е ниско, все едно върви край мен, заедно сме излезли на разходка, като равни… Размечта ме с тоз въпрос, мила… аха и да хукна пак навън…

7. Разбира се, че ще предпочета детето… Но не обичам такива въпроси с избор… ако ми се случи в действителност, ще се опитам да съм полезна и на майката, и на когото и да е, дори на коте, на врабче… А ако може да бъде спасен само един, то със сигурност няма да спасявам аз, щом и аз влизам в избора… ще подшушна на съдбата или на случайността да спасят детето… то има път, дълъг път, по който да върви…

Благодаря ти, Феичка, за размислите, които с твоя помощ си направих за отмора! Ползотворна почивка! А ето и една усмивка :)

цитирай
9. feq - Усетих люляк и мирис на есен, мила Ина!
09.11.2008 16:51
Видях те - нежна, романтична, поетична дори в прозата на ден обикновен...
1. Шошко е направо щастливец да има стопанка като теб. "Майка" закрилница и приятелка за игра...
2. Не обичаш горделивите и своенравни хора.
3. Мразиш хората, които те обсебват /пък дори и от любов!/
4. Обичаш Живота, такъв какъвто е - бурен, неочаквано тъжен, позитивно освежаващ и пълен с неочакваности... радваш се и гребеш с пълни шепи вдъхновение, емоции, предизвикателства...
5. Обичаш и секса - без излишни театрални постановки и декори, натурален, естествен и запомнящ се!!! Но,...би могла да се задоволиш и само с едно искрено приятелство.
6. Жадуваш за голямо и сплотено семейство /деца и много внуци, щъкащи из цялата къща/, обичаш семейния уют /вечерите около камината с любимия човек и ПОЕЗИЯТА!/ и ролята си на стопанка на дома.
7. Животът на детето е приоритет за теб - ти ще приемеш достойно смъртта с ясното съзнание, че праведните непременно се прераждат и
ДОБРИТЕ ХОРА НЕ УМИРАТ НИКОГА!!!

Удоволствие за мен беше, Ина, че мислено бях с теб в този час.
Докоснах се до нещо ИСТИНСКО!!!
цитирай
10. inamay - ... .
09.11.2008 22:28
Замисли ме, мила... Колкото и да са приравнени критериите, за да има равност, някъде изплува тапичката коркова на всеки. Признавам, че не погледнах кое какво ще покаже за мен от въпросите... Просто се забавлявах... Искрено ми беше и подходих с отговорността на човек, когото са помолили да си представи...
Лека вечер, Фея!
цитирай
11. feq - Тълкуването е гръбнакът, но нюансите всеки сам внася за себе си!!!
09.11.2008 22:45
И тримата сте отговорили различно и ви се радвам, че сте искрени. Това наистина е тест за разтоварване и забавление.
Невероятно много неща казват думите, Ина!
За този, който се е научил да ги чете, а не само да ги гледа...
Надникни при славейчето - един красив листопад!

http://slavei.web44.net/forum/viewtopic.php?f=17&t=430

Лека вечер и спокойна нощ, Ина!
цитирай
12. mitakat - feq
11.11.2008 15:21
1. Делфина - красота, грация, интелект, но най-вече добрина.
2. Тук ще посоча две животни - котка и куче. Първото заради красотата и своенравието, второто заради преданността и приятелството. И двете си имат лоши страни като всичко на тая земя, но ги приемам без проблем(поледното изречение важи и за делфина).
3. Мразя плъховете - ненавиждам ги дори, да избягвам ги. И те си имат положителните страни, например са много интелигентни. Ако бях "създател" нямаше да отговарям на въпросите - просто не знам дали бих ги създал.
4. Обичам морето. Независимо от сезона, само да няма навалица. Все по-рядко ходя. Мога да плувам. Предпочитам да го съзерцавам в лятна вечер.
5. Кафето ми е жизнено необходимо, но само сутрин. Предпочитам го сладко. Пия една 300грамова чаша сутрин. Евентуално и вечерта, но не е задължително.
6. Обичам планината и през лятото и зимата. В последно време я предпочитам пред морето пак заради навалицата. Красива е и през лятото и през зимата.
7. Докато не попадна в такава ситуация не мога да твърдя 100 процента какво бих направил. Чисто теоретично детето е на първо място.
:)))
цитирай
13. feq - mitakat, ето твоят словестен портрет...
11.11.2008 23:27
1. Положителните ти качества са: интелект, добронамереност, естетически вкус, последователност и синхрон в действията...
2. Приятелите ти трябва да са мили, гальовни, но и непременно предани и верни.
3. Не харесваш подмолните, тайни, хитри ходове на хората около теб. Но осъзнаваш, че човек понякога може и така да успее в Живота.
4. Морето е Живота, който живееш - около теб са само отбран кръг стари приятели, защото не обичаш да рискуваш с нови познати.
5. Секса ти е жизнено необходим, непременно с чувства и емоции,
и никога не го правиш по задължение.
6. Обичаш семейния уют пред шумните гуляйджийски компании. Можеш да бъдеш /или си!/ чудесен съпруг и баща.
7. Притежаваш чувство за отговорност. Можеш да рискуваш собствения си живот за любимите същества.

Ами, това е! Това е моето тълкуване на твоите думи.
Благодаря ти, че ми се довери! :)))
цитирай
14. mitakat - feq
12.11.2008 07:55
И аз ти благодаря, беше интересно !!!
:)))
цитирай
15. bizcocho - Макар и със закъснение...:),но съм на опашката:)))))
12.11.2008 19:33
1.Безспорно-котка!:))))))
2.катеричка:),но не ми допада мисълта да се отглежда в клетка,а на "воля" да си живее в къщи..не ми допада също,затова макар че я харесвам много предпочитам да е на второ място и да и се радвам рядко,но в естествената и среда:)
3.змия=изпитвам панически ужас независимо размерите и или това дали е отровна или не!!!
4.Много!Все правих планове как и кога да се изселя от родния си град за да живея на морето независимо от големината на населеното място,а то стана така,че съдбата сама ме изсели край море:)
5.да,обичам го,също и чая:)пия го всякак стига да е без захар/и кафето и чая/и не че категорично бих казала "не",ако са в стъклена или пласмасова чаша,но...за предпочитане е да не са в такава:)
6.за разходка-да.за по-дълъг престой-не!морето я измества веднага:))
7.детето!!!!може би е много неправилно,но това е нормалната човешка реакция да даде закрила на по-слабия:)))


цитирай
16. feq - Тук няма опашка, Жени! Радвам се, че се престраши да бъдеш психоанализирана...
12.11.2008 22:22
1. Положителните ти качества са миловидност, нежност, привързаност към дома, гальовност.
2. Даваш голяма свобода на приятелите си, държиш на тях, дори когато са на голямо разстояние от теб.
3. Ненавиждаш студените, надменните хора, тези, които умело обсебват и заробват чувствата на партньорите си.
4. Животът ти е поднесъл приятна изненада, ти си галеница на съдбата и трябва да се наслаждаваш на даровете й.
5. Секса обичаш много, но държиш и на приятелските отношения с партньора. Той непременно трябва да е на ниво и много изискан.
6. Не държиш непременно на традиционното семейство, отворена си за съжителство без брак и сериозни ангажименти.
7. Невероятно силно развито майчинско чувство и готовност за саможертва и чувство за отговорност.

Ето - това е от мен, Жени, разгадано от твоите отговори.
Радвам се, че вече пишеш редовно и си при нас. Лека и спокойна вечер!
цитирай
17. bizcocho - :))))))))))))
12.11.2008 22:53
Ти ме смая!!!!/Абсолютно вярно!/
А по-редовното ми присъствие в блога:)-ИМАМ НЕТ:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: feq
Категория: Други
Прочетен: 9539192
Постинги: 1413
Коментари: 8409
Гласове: 27060
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930