Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2020 23:08 - АМЕРИКАНСКИ ЗАПИСКИ - 17
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 503 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 23.02.2020 00:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ЗАЩО  ТРЪМП  ЩЕ  СПЕЧЕЛИ  ОТНОВО  ИЗБОРИТЕ?

 

   Без всякакво съмнение Тръмп спечели изборите за президент непочтено. Версиите са две, аз вярвам на втората.

   Първата версия е, че той е бил вътре с 3,5 млрд. долара, които евреите срещу поети от него ангажименти като президент, ще му възстановят. Тези ангажименти биха могли да бъдат признаване на Ерусалим за столица на Израел, признаване на Голанските възвишения за част от Израел, ангажимент да ги пази от производство на ядрени оръжие от страна на фундаменталиста и духовен водач на Иран Ал ХИМЕНей, да пробута план за мир между евреите и палестинците, облагодетелстващ Израел.

  Едно малко отклонение. Израел е офисът на ереите по света, които са много, много милиони навсякъде. Само в Ню Йорк те са към 7000000 както и да ги броиш – почленно или по глави. Израел е за САЩ стратегически съюзник и по същество се явява щат №51 на САЩ, така както и Южна Корея, тя под №52. А евреите в САЩ – при тях са всичките пари на САЩ.

  Има рИзон в това твърдение, че евреите са турнали Тръмп за президент. Той наистина работи за тях и добре ги пази. Така ги пази, че ако някой реши да нападне и превземе Израел, преди това трябва да е победил САЩ, иначе спорът му с Израел не прави смисъл. Уж малка държава, а на почивки бие едновременно по три от съседите му, ако го заплашват, брутният им вътрешен продукт е по-голям от този на Русия. А вероятно имат и ядрено оръжие.

  Втората версия за избора на Тръмп за президент според мен е по-убедителна, че той дойде на власт с руска намеса. Преди изборите за ппрезиднет кандидатката на демократите, Хилари Клинтън, една интелигентна жена за разлика от пазарния субпродукт Тръмп заяви, че една от задачите й за следващите 4 години е да смачка икономически Русия, както на времето това стори Рейгън. Изправени пред тази заплаха, руските олигарси направиха всичко възможно на базата на даденостите в страната – в някои щати един глас на изборите е равен на 18 гласа в други щати – и на все по-осезателното опроставане на средния американец, изрпаботиха стратегия, която успя. Тя е същата, кавато днес изменници на длъжност кибергибридници на България следват от социалните мрежи - хибридна война срещу еврото, срещу, ЕС, срещу НАТО срещу Америка, химнословейки Путин. По време на изборите в САЩ какви ли не компромати се подмятаха срещу Хилари, подобни на оня, когато Мая Манолова хвана Боко и Цецо да попълват в Костинлрод фалшиви бюлетини и да ги пъхат в двойните подове на автобуси. Това се оказа толкова вярно, колкото е вярно, че един от най-първите блогъри, ВВ1951 бил обладал толкова жени, колкотох звезди има по небето. Простите американци се ловнаха на тоя подметнат пенис, а някои от тях са особено важни, защото един техен глас е равен на 18 други, а има и още нещо неблагоприятно за Хилъри Клинтън – този път нямаше кой да изкара негрите да гласуват, както на времето това стори Опра Уинфри да подкрепят Обама.

   С по-малко гласове на избирателите, неинтелигентен, нежелан като президент от по-голям брой американци, със съмнения за руска намеса, в което аз вярвам, Тръмп поее кормилото на властта. Само че там имат сереозна Конституции и веднага му орязоха някои правоможия, за да не стори беля, защото и това което казва често носи протовечие или не прави смисъл или после се отрича. Давам пример:

   Ким Чен Ун му написал страхотно писмо, Тръмп останал много доволен. Два дни след това го попитаха, какво толкова е написано в писмото, Тръмп си призна, че не го е чел...

 Остана му правото обаче всеки път зда настоява да се махнат санкциите над Русия заради Крим, да се присъедини Русия към Г 7 отново.

   Какво трябваше да стори Тръмп като президент,  което Обама не стори, но Тръмп пое отговорността:

   Първото бе да отцепи Ал ХИМЕНей, защото с ядрени оръжия Иран би се оказал в позицията на Русия днес – държава примат, неможещафнищо да произведе, заподмятва ракети срещу културни държави като част от политиката си за натиск над тях. Културната държава няма много възможности – да си направи тя  ракети или противоракети, нещо което хич не й се прави и струва скъпо. Това с противопоставянето на страни, една от които има ракети, а другите не, се случи вече на два пъти: Русия/Западна Европа и Северна/Южна Корея - предостатъчно, за да има нови заподмятващи ракети маймуни да тиранизират страните покрай тях.

   На това нещо по отношение на Иран Тръмп сложи край.

   Второто важно нещо за Тръмп бе да спре възхода на Китай, който краде интелектуалната собственост на Америка и стана причина в Америка да няма достатъчно работни места. Не само това – Китай открито се противопоставя на САЩ, благодарение на чиито пазар и технологии достигна до това ниво, запроституирвайки се като Турция с връзките си с друга ядрена държава, Русия. Тръмп в тхова отношение бе абсолрютно прав, да отцепи китайците. За тях ще имам специален постинг. Сега само ще отбележа, че белите мъже в Америка се женят за китайки, защото те подържат дома чист – ако се появи хлебарка в дома, паяк, скоприон, изяждат ги, ако в стаята влезе прилеп го фащат и правят много вкусна супа. Страхотни са като култура!

   Във външен план обаче той напави много отстъпки на Путин, една от тях е оттеглянето на Америка от Сирия, която той по този начин предостави на Путин. Не само според мен това не е случайно, в Америка управляващите считат това за предателство.

   Във вътрешната политика той направи промени, които водят до постепенното отпадане на т. н. средна класа, върху която той стовари много голяма данъчна тежест. Най-богатите в Америка сега плащат най-малки или илии никакви данъци, надолу данъците растат. А в Америка да не се плати данък е страшно, вземат ти имота, ако укриеш данък влизаш в затвора.

    Втори удар, за сега не завършен по по-бедните американци ще бъде отрязването им от медицинска помощ, която сега се заплаща от страната по програмата Подаръкът на Обама. За сега Обамакеър остава, но докога, ще проличи след втория му мандат.

   За статуквото в Европа, разделена на два лагера - маймуните с ракети и  културните държави без ракети, но под чадъра на НАТО, също настъпиха промени. Тръмп настоя страните от Западна Европа да увеличат вноските си да отбрана, да не разчитат само на Америка да ги пази. Ако ще разчитат, ще си плащат, размахваше пръст той. Една от причините за това бе възхода на Европа, която започна да произвежда стоки, по-качествени от американските и които се наложиха на американския пазар. Тръмп сложи на някои стоки мито, ще сложи и на още. Срещу него се възпротиви Макрон, доста неопитен за поста си политик, който заплаши Тръмп, че ще сложи мито на някои американски стоки и услуги. Тръмп го заплаши със 100% мито на всичко, което Америка внася от Франция и Магрон си го прибрра преди да му го е размахал, за да го сплаши. По същия начин, селективно, Тръмп може да оказва натиск върху всяка европейска държава, като дефицитът на стоката за Америка от Европа ще запълни на момента, напр. вместо коли от Европа от Япония и Европа изгасва...

  Друга беля, която Тръмп стори на ЕС е опитът му да го разедини, защото Америка няма интерес от такава голяма и силна икономически държава, с която да се конкурира. На въдицата му се зашшчукариха англичаните. Причината е ясна – сбъркани мисловно, защото сега не е временто на колоноилизма и защото са се изродили от пиене и кръвосмешение до степен, да не могат да мислят и Путин да ги манипулира от нета.

   В едно отношение обаче, че от Европа шиканерят, Тръмп е прав. Той упреква Европа, че покрай газа налива милиарди на Путин, който с тези пари прави дълбоководни ядрени подводници да режат междуконтинентални съобщителни кабели – подводницата се експлоадира ведно с висшите ефесбистии в нея – а също и ракети с ядрени двигатели - експлоадира се и тази ракета - усъвърщенства си ракетите и прави и други щуротии, с които да избие хората по Европа и света, а Евпора го финансира да сторва това. Няма да върви повече този пенис...

   Относно аншлуса на Крим,Тръмп говори толкова, колкото Бойко эорисов за връщането на Западните ни покрайнини и на банковия обирджия, руският мафиот Цветан Василев.

   За стената с Мексико – единствените несъгласни с нея са от Калифорния, премълчавам защо.

   И какво се получи по време на мандата на Тръмп. На някои хора – влиятелните!!! – данъците им паднаха. Ако дойдат демократите, те ще им бъдат вдигнати отново. Повече пари от света към Америка се устремиха поради митата, за които той настоя за стоки на определени страни, отвори се пазар на стоки на САЩ, които Америка не продаваше до сега, като природни ресурси, напр. природен газ. И  доверието в света към САЩ нарастна, а с това и  цената на валутата й. Защо това с валутата й се случва – ето сега, в резултат на корона вируса долара се покачва и покачва сппрямо другите варути – ще опиша в друга статия.

   Идват нови избори, но кибеизмамниците на Путин този път ще останат с пальцем в жоп, защото в бюджета на САЩ са предвидени 1 млрд долара за  борба срещу руските кибер измами.

   И още еди момент, който е за по-наблюдателните – американците при тези избори ще бъдат поне с промил по-опростачмени от предишния път. Утоочнявам, не целево, планирано, а в резултат на едно автоматично самоопростачване, което пълзи по света и засяга хората от типаа сит търбух, за наука глух. Според мен най-опростачените в моминта са италианците и каталунците. Американците пък не знаят  почти нищо за историята, за световните войни, за последствията им, те се считат далеч от страните, които правят войни в Европа и за недосегаеми. За запрахата от комунизма, изразяваща се в арзличн аспекти,  включително и да ги унищожат, те и хабер от понятие си нямант. Тее имат най-важното на света според тях, парите, те са богати, с проблемите си всяка страна да се занимава сам. Но не оставифа Иран да произведе ядрена бомба. Това е линия, опасна не само за Америка, но и за света, защото Америка е най-могъщата държава в света и ако тя загуби тази  роля, ще започне борба коя друга страна да стане такава и ще се наруши световното равновесие, единственото, но достатъчно условие за нова световна война.  

   На този фон – ако изберат президент демократ на доста хора да им се вдигнат данъците, да се спре възхода на Америка, за който Тръмп постоянно говори и да се случат други неща, подмятани в нета като фалшиви новини с произход Кремъл, американците ще предпочетат отново Тръмп за презиздент.

   Тези дето ще го избират изобщо не се интересуват има ли руска връзка Тръмп или не. Те не се интересуват интелигентен президент ли искат да имат като единственият президент до сега, Уилсън, който им е президент към края на ПСВ, мисля, защото на такива по-прост ръководител по-им мяза. И харесва.Простият президент предизвиква симпатии у  простите хора, знам една държава с президент простакисимус, метастаза на някогашните генералисимуси. Затова Републикансата партия ще спечели изборите. Демократите нямат силна личност, която да представят за президент, не могат да си изкарат част от електората, черните, освен ако и този път не излъчат за кандидатпрезидент още по-черен от Обама, загубата на изблорите им е предречена. Такъв е и планът на Путин, твърдят някои американци, той иска да довърши мандата си заедно с Тръмп. Само че след 4 години Тръмп няма как да стане отново президент, а Путин ще промени Конституцията на Русия както народът хочеть и ще остане кърмчия още няколко мандата. Ако някой се истересува от този казус, нека види предложението за ппомяна в руската Конституция на президента на Чечения, Кадиров...

 image 

 





Гласувай:
5



1. rosiela - Коста,
22.02.2020 23:34
интересна гледна точка и правдива.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12191487
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031