Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2012 13:23 - Модерните рокли с яки за Пролет 2012
Автор: nikinceto Категория: Забавление   
Прочетен: 9690 Коментари: 0 Гласове:
1



Една от най-актуалните модни тенденции за Пролет 2012 определено са роклите с висока и прибрана яка. Тези рокли носят у себе си морски ретро дух, който ще предаде едно невероятно излъчване на пролетната ви визия. Един от най-популярните модели на този тип рокли са роклите с яка на риза, но модните дизайнери ни предлагат и много други варианти на тази нова модна тенденция. В тази статия ще ви покажа наколко зашеметяващи рокли за високо яки.

                                                   Пролетна рокля с яка


image
                                                                                                                                                             
Тази страхотна плетена коралова рокля е истинско произведение на изкуството.
Тази рокля включва изрязани ракави, гол гръб, V- образно деколте и разкроена пола. Плетенитена една кука дрехи са изключително важни за този сезон. Придайте си една закачлива визия, като съчетайте тази рокля с ярка блуза отдолу.

                                              Плисирана рокля с яка

image

През този сезон изключително модерни са ярките цветове, а какво по-ярко от тази прекрасна оранжева рокля? Роклята е напровена от една много нежна и ефирна материя и включва яка с копчета, потплата и плисирана пола. Тази рокля ще стои прекрасно в съчетание с кожени сандали с каишки и чанта тип кутия.


                                               Бежова перлена рокля

image

Ако искате нещо модерно и същевременно алегантно, то поклите с украсени яки са перфектния избор. Тази рокля се предлага в блед бежов цвят и включва красивяа декоративна яка. Нейният модел определено е вдъхновен от 60-те година на миналия век. Съчетайте тази рокля с обувки на платформа перлени обеци и красиво изсипана очна линия.

                                           Бяла рокля тип риза
image
Не можем да пропуснем класическите бели рокли с яка. Тази покля се състои от малко бяло елече с яка и разкроена пола. Тази бяла рокля не може да бъде вашето поле за изява и да бъдат съчетани с различни цветни аксесоари по ваш вкус.

                                                     Рокля с яка

image image

Роклята с къси ракави и яка е перфектна, ако искате да си създадете една ежедневна модерна визия. Тази рокля е перфектна за безгрижните почивни дни на морето. Съчетайте тази рокля с равни сандали с каишки миникалистични аксесоари.

                                                    
                                                            Рокля с яка
image

Черно бялата рокля може да ви стои малко строга, но изключителната кройка на тази рокля я прави изключително специална. Това е една от класическите рокли на великият моден естет Karl Lagerfelt. Бялата яка на роклята може да бъде свалена, което вяи позволява да я носите по различни начини.

                                               Черна рокля с дълак ракав

image



Търсите ли си нова рокля тип туника? Защо не пробвате тази зашеметявяаща черна рокля с яка? Тази къса черна рокля има обемни ракави, колан на кръста и блестящи копчета по цялата й дължина. Съчетете тази рокля с балетни сандалки и голяма чанта за една супер ежадневна визия.

































 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikinceto
Категория: Лични дневници
Прочетен: 19376
Постинги: 6
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930