Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2017 12:11 - Докато мрънкате и миете тоалетни в Лондон, ние изграждаме България
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1724 Коментари: 6 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image Докато мрънкате и миете тоалетни в Лондон, ние изграждаме България Публикувано на 25.10.2016  в България
 Казвате – България била малка (вече нагледно показах, че сме в топ 10 на Европа по големина), била бедна, нямало възможност за развитие на хората. И дори заплашвате, че отивате на Терминала да бягате в Лондон. А там  миете чинии, тоалетни и всичко, което е „нормално“ вишист да работи в чужбина.

Да де, като сме бедна държава, защо толкова голтаци, станали политици – вече са милиардери? Като няма възможности за реализация тук, защо като отида в Македония ме питат как могат да си изкарат български паспорт? Защо на морето руснаци и украинци ме питта как могат да станат български граждани? Защо в Гърция и Италия ме питат как да си прехвърлят фирмите в България, защото не искат да плащат скачащите до и над 70 % данъци? А ние тук – само мрънкаме! Като не ви харесва – променете България както искате да бъде. Като миете чинии в Лондон – каква полза от вас?

Веднага някой умник отговаря: Благодарение на емигрантите, които пращат пари в България, техните роднини живеят добре.

 

Моля? И трети клас ли нямате? Да смятате?!

 

През последните 26 години от 9-10 милиона останахме половината тук. Да спасяваме положението. „Мозъците“ изтекоха да мият тоалетни, както се вижда за този четвърт век.

 

Тия като нас „без мозъците“ – от общо 6 милиона българи, 1 милион са роми, 2 милиона – пенсионери, друг 1 милион учащи, 1 милион прави и здрави българи нито работят, нито си търсят работа… Та остават 1 милион българи, които работят и техният БВП е 40 милиарда евро годишно. 40 МИЛИАРДА ЕВРО!


Да видим сега „мозъците“ как помагат на България с помощи от техните чуждоземски заплати. Тук са 1 милион работещи – дават 40 милиарда евро годишно на България. В чужбина са над 3 милиона българи и дават 2-3 милиарда на година. Нещо да кажете за българите тук и в чужбина? Аз лично няма да кажа нищо хубаво. Единственият плюс е, че поемат чужд опит, от развитите икономики. И ако някой ден се върнат, ще донесат този опит.

 

Но те не помагат на България. Те хранят чужди икономики. Както ние тук – 1 милион българи правим 40 милиарда БВП, така те го правят, но не в България.

 

С нашите данъци, ние останалите в България, храним и техните деца, и техните родители. Те, с техните приходи и данъци в чужбина, хранят чужди деца и чужди родители.

 

Това е грозната истина! И е време да си я кажем!

  Автор: Патриция Кирилова

“Родната пиарката Патриция Кирилова твърди, че познава нашенците зад граница. Те обаче никак не са съгласни с мнението й!“: Не всички българи в чужбина чистим кенефи!

       



Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. troia - :))
04.05.2017 12:36
"Да де, като сме бедна държава, защо толкова голтаци, станали политици – вече са милиардери?"
Ами затова ни е бедна държавата, защото обедня от крадене от такива голтаци.
цитирай
2. bumerang - Уважаеми г-не,
04.05.2017 12:46
За съжаление не всички висшисти могат да станат пиари, за да изграждат България. Но... някои пиари явно не си задават въпроса защо някои (макар и не всички) инженери са избрали да мият тоалетни, вместо да упражняват професията си. Май никой не бяга от хубавото, за да предпочете лошото. Или пиарите са изградили такава България, че на някои висшисти Лондонските тоалетни им се струват по-чисти. М?
цитирай
3. krassko - Ти не разбираш ли, че тази държава не заслужава нищо да правим за нея
04.05.2017 12:57
С тези политици - Не стига че им живеем и да работим.
цитирай
4. bumerang - Те изграждаха България (цитат от интервю на същата строителка):
04.05.2017 13:01
"V. S. Можеш ли да си позволиш да отсъстваш от светско събитие предвид някакво неразположение?
П. К. Аз предпочитам да отида на събитие, което аз си организирам по някакъв повод. Както е сега Секс Бомба на годината на 23 март и партито на „Часът на блондинките”, което съвпада с моя рожден ден."

Тъй де, то без секс бомби за къде сме като ни нападнат американците, а?

Милите те... строителки...
цитирай
5. trjufelihayver - Госпожицата Кирилова,Ало ?! Пронто?!
04.05.2017 18:09
Дамата нещо се е объркала,живея в Щатите от години,не познавам дори един човек който да мие чинии,това с чиниите е било преди 20 години ,някъде в средата на 90-те ,Госпожата да си свери часовника,дисапората ни хич не е слаба в Щатите и все се намира някой който да ти даде ръка,ако ли не има много повече избор от миене на чинии,това го извършват мексиканците. Както и да е,аз в България няма да живея,защото самите българи са като държавата,клоака. И ме боли фара ,споделям си мнението,щото само мрънкат нещастниците,действате ,не ми гледай в чинията,нещастницо!! Да ви пикам на умрелата държава,с най-профанизираното племе,пускайте си Слави и лЕгайте да спите,чалгари,шкембари долни. Курви със силикони и фасони. Само бой за българите,да има дойде акъл в главата. Писнало ми е от патриотизъм на гол ***!!!!
цитирай
6. 1997 - Да- а- а- а.
04.05.2017 22:20
trjufelihayver написа:
Само бой за българите,да има дойде акъл в главата. Писнало ми е от патриотизъм на гол ***!!!!

и никакви трюфели и хайвер.

Как лошо се промени света в консуматорското общество. Никакви идеали, никакво доверие.
;D
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39916743
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930