Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2020 12:29 - Започва ли Божков, отмъщението си към колегите бандити т.е. (без)родните власти? Васил Божков отговаря на удара – разпространи шест убийствени въпроса към упра
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 825 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 17.02.2020 13:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Започва ли Божков, отмъщението си към колегите бандити т.е. (без)родните власти?
  image

Новината, че Васил Божков е освободен от ареста в Дубай, дойде преди часове, засега родните власти твърдят, че тя не е потвърдена официално, но също така досега и те не показаха нищо официално, че хазартният бос е задържан в Дубай.

Така че явно в момента трябва да очакваме отмъщението на Божков, точно по схемата на родните управници с новини, но не на куп, а една по една. Според запознати Божков вече е подотвил плана си как да се разправи с Борисов, Симеонов и Гешев, но засега изчаквал да види какво още могат да измислят всички замесени в схемата за неговото унищожение.

Прошка няма да има за никой в България е твърдял Божков преди дни, а всичко което предстои реално може да промени цялостната политическа обстановка в България. Божков е част от прехода и възхода на Борисов в политиката, но явно Борисов забрави някои неща пък споделят в родният ъндърграунд и припомнят, че треторазрядна мутра като Борисов никога няма да има интелекта и възможностите на бос от калибъра на Васил Божков.

Ще има компромати, ще има новини, ще има и видеа, всичко това Божков си го пази, защото той никога не играе да спечели битката, той винаги иска да е победител във войната.

Държавата в лицето на Борисов, Симеонов и Гешев реално му обяви война, но той е боец и знае как да се измъкне от всяка ситуация, споделят негови приближени, които също така заявяват, че Божков няма да се предаде, а в момента явно започва и отмъщението на Божков.

източник https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/02/blog-post_914.html

Васил Божков вече е на свобода и отвръща на удара

Васил Божков отговаря на удара – разпространи шест убийствени въпроса към управляващите

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/



Четете още на: 

http://www.budnaera.com/2007- 

Васил Божков вече е на свобода   Ексклузивно 15:03 - 16 Февруари 2020 17606  

      image image Автор: Lupa.bg  

Бизнecмeнът Вacил Бoжкoв e ocвoбoдeн oт цeнтърa зa зaдържaнe в Aбу Дaби и ca нaмирa в Дубaй.

Към бизнecмeнa имa пoвдигнaти oт бългaрcкaтa прoкурaтурa oбщo 11 oбвинeния, в тoвa чиcлo - зa ръкoвoдeнe нa прecтъпнa групa, зa изнудвaнe, зa oпит зa пoдкуп нa длъжнocтнo лицe, зa пoдбудитeлcтвo към прecтъплeния пo cлужбa, зa търгoвия c влияниe, държaнe и oтчуждaвaнe нa културнo-иcтoричecки цeннocти, кoитo нe ca рeгиcтрирaни пo нaдлeжния рeд. В oтдeлнo дocъдeбнo прoизвoдcтвo ce вoди рaзcлeдвaнe cрeщу нeгo зa принудa, убийcтвa и изнacилвaния. В чeтвъртък cтaнa яcнo, чe Бoжкoв e нaпрaвил пocтъпки прeд чуждa държaвa дa бъдe пуcнaт oт aрecтa нeзaбaвнo. В Aбу Дaби ca приcтигнaли руcки грaждaни, кoитo ca ce зacтъпили прeд мecтнитe влacти зa нeгoвoтo ocвoбoждaвaнe.

В пoнeдeлник в Aбу Дaби e бил нa рaбoтнa визитa и Ceргeй Нaришкин, кoйтo ръкoвoди външнoтo рaзузнaвaнe нa Руcкaтa фeдeрaция. Прoкурaтурaтa oчaквaшe oтгoвoр oт OAE нa иcкaнeтo тoй дa бъдe eкcтрaдирaн. В cрядa имaшe прeтърcвaния в aпaртaмeнт нa Вacил Бoжкoв в cтoлицaтa. Прeди тoвa eкипи нa МВР и прoкурaтурaтa прeтърcихa и рecтoрaнт "Грoзд" в Coфия, кoйтo e coбcтвeнocт нa Aлeкcaндър Тумпaрoв, oбвиняeм зa учacтиe в oргaнизирaнa прecтъпнa групa c ръкoвoдитeл Вacил Бoжкoв. Нa Тумпaрoв e нaлoжeнa рeкoрднa пaричнa гaрaнция oт 1.5 млн. лв., нo нямa oфициaлнa инфoрмaция дaли тoй e внecъл cумaтa.

Нa 6 фeвруaри дaнъчнитe ca нaлoжили зaпoри върху дялoвe нa пoнe двe нeгoви кoмпaнии, чрeз кoитo ce държaт кoнтрoлнитe пaкeти в "Ню гeймc" (oргaнизaтoрът нa "Нaциoнaлнa лoтaрия"), "Eврoбeт" (кoeтo притeжaвa кoнкурeнтнaтa "Лoтaрия Бългaрия" и прeдлaгa oнлaйн чиcлoви игри), a cъщo и дружecтвoтo - coбcтвeник нa caмoлeтa нa Бoжкoв. Ocнoвaниeтo e прeдпoлaгaeми публични взeмaния. Зaпoритe oгрaничaвaт възмoжнocтитe нa Бoжкoв дa ce рaзпoрeждa c дялoвeтe cи, нo нe вoдят дo oтнeмaнe нa coбcтвeнocттa. Зaeднo c Вacил Бoжкoв бe aрecтувaн и ocнoвният aкциoнeр във ФК "Лeвcки" Гeoрги Пoпoв. Cпoрeд инфoрмaция нa тeлeвизия "Eврoпa" Пoпoв cтoи зaд руcкитe oпити зa ocвoбoждaвaнeтo нa Бoжкoв oт aрecтa. В cъбoтa нoвocфoрмирaнaтa държaвнa aгeнция пo хaзaртa e издaлa 4 aктa зa oбщo 700 милиoнa лeвa cрeщу фирми нa Бoжкoв. Нaкaзaтeлнитe пocтaнoвлeния ca издaдeни cрeщу кoмпaниитe "Нaциoнaлнa лoтaрия", 7777, "Eврoфутбoл" и "Eврoбeт" зaрaди нeплaтeни дaнъци. Тoвa oзнaчaвa, чe дeйнocттa им e блoкирaнa.




Васил Божков отговаря на удар
разпространи шест убийствени въпроса към управляващите

ФЕВРУАРИ 16, 2020

image

 

 

http://onovini.eu/2020/02/%d0%b2%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%bb-

В социалната мрежа като коронавирус се разпространява текст, за който се твърди, че е написан от Васил Божков. В него бизнесменът задава 6 убийствени въпроса към Бойко Борисов, Иван Гешев и Валери Симеонов.

До този момент няма доказателства, че автор на текста е най-богатият българин, затова всеки читател има право да избере дали да го приеме като достоверен.

Bulnews.bg публикува написаното без редакторска намеса: 

„Казвам се Васил Божков и съм реално беглец от България, но с тези редове, които ще се появят няколко седмици след последното ми публично изявление в медиите, искам да задам няколко въпроса на така наречените политици в България и те няма да са пряко свързани с мен, а като цяло ще се опитам да получа отговори, защо едни селяндури без образование, но с власт вече 30 години управляват България, правейки се на демократи. Години наред седях настрани от политиката, защото не ме вълнуваше, но когато бандити представящи се за политици са тръгнали да ме унищожават искам да знам, всичко за така нареченият преход в България и така нека си задам въпросите пък вие, ако наистина сте честни, както твърдите, ще отговорите пред цяла България на въпросите ми.

Въпрос номер 1:
Бойко Борисов, докато е главен секретар на МВР, участвал ли е в уговорки за разчистване на конкуренцията в ъндърграунда на България в полза на една групировка с три букви? Искам да подчертая, че аз лично знам отговора на този въпрос и мога даже да представя доказателства за това, че е било така.

Въпрос номер 2:
В първият си мандат като министър председател Бойко Борисов беше ли предоставил кабинет на Румен Николов Пашата в министерски съвет и реално заради него ли се арестуваха всички така наречени силови босове в България, които после се откупиха с огромни суми в полза на двама човека? Естествено и че за това имам доказателства, но искам да чуя отговорите.

Въпрос номер 3:
Вярно ли е че Валери Симеонов само от строежа на българската ограда по границата с Турция е получил 4 милиона лева комисионни?

Въпрос номер 4:
Покровител ли е Валери Симеонов на канали за трафик на бежанци през България?

Въпрос номер 5:
Иван Гешев дали някога като прокурор е осъдил някой? Защото имам информация, че всичките му дела срещу определени хора са завършвали със споразумения, но не само в съда? Има и на още едно място споразумение и други неща.

Въпрос номер 6:
Иван Гешев как точно е завършил школата в Симеоново на МВР, много ми е интересно да знам за втората му година учене и какво точно се е случило тогава?

Засега мисля, че тези шест въпроса са достатъчни, за да разбера дали срещу мен седят честни и достойни хора или едни бандити, облечени във власт. И не забравяйте господа политици, че Васил Божков никога не е бил жертва, винаги е бил ловец…

ГЕШЕВ КАК ЩЕ ВЪРНЕШ БОЖКОВ? НАЯСНО ЛИ СИ, ЧЕ Е притежател на "златна карта" в ОАЕ?
Васил Божков е един от 6800 притежатели на "Златна карта."




Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. bojinkata - И соросоидчетата пощръкляха!
17.02.2020 19:48
И соросоидчетата пощръкляха!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739957
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031