Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2020 20:09 - Министър Горанов: "Ня(и)маме тайно споразумение...да затрием българите", но ние имаме явно споразумение да ги спасим!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1339 Коментари: 2 Гласове:
13

Последна промяна: 10.02.2020 23:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След като управляващата в България компрадорска колониална администрация предприе за изпълнение поредната точка от перфидния злодейски план за затривание на Българския етнос на заговорниците срещу Българите, управляващи ЕС и западния свят, един криптоБългарин бе активиран от Горе да излезе срещу цялата световна анти – българска злодейска пасмина и защити подложения на тотален пълномащабен геноцид за изтребление Български народ.

Горанов по адрес на проф. Ханке: Нямаме тайни споразумения за влизане в еврозоната!
https://offnews.bg/ikonomika/goranov-po-adres-na-prof-hanke-niamame-tajni-sporazumenia-za-vlizane-721318.html

https://www.youtube.com/watch?v=ZP6KEfNXGIQ
Стив Ханке: България не трябва да приема еврото /08.02.2020 г./

https://www.youtube.com/watch?v=FadsVZLCBu0
Стив Ханке каза "не" на присъединяването на България към Еврозоната /24.07.2018 г./

И в компютърен превод на статия от преди 2 години на проф. Стив Ханке, с която той изрично ни предупреди за опасностите от замяната на Българския лев с еврото:

image

Long Live The Lev: Bulgaria Should Hold On To Its Currency Board

https://www.forbes.com/sites/stevehanke/2018/01/30/bulgarians-love-their-currency-board-and-their-lev-long-live-the-lev/#5f5f38d86a0e

Да живее Българския лев:  България трябва да се задържи на валутния си борд

image

Бойко Борисов със шефът на Европейската комисия юдео – ционистът Жан Клод Юнкер, първо пиянде на евро – гейския ЕС и свръхкорумпирана и корумпираща марионетна кукла на конци на заговорниците срещу Българите

След като България пое изхода от комунизма през 1990 г., българите се натъкнаха на някои дупки. Икономиката потъна, имаше просрочени задължения и този Балкански рай бе преживян хиперинфлация, достигайки невероятните 242% на месец през февруари 1997 г. Да, това е на месец.

Предвиждайки много от дупките, които съпътстват неразбрана валута, аз съм съавтор на книга с Курт Шулер, „ Зъби за българския лев: Решение за валутен борд“ (1991). Накратко, това беше план за гарантиране, че валутата, левът на България, ще стане звук - клон на валутна котва, като американския долар или германската марка по това време.

Г-жа Ханке и аз посетихме София, столицата, няколко пъти след публикуването на книгата. Въпреки че нашите идеи предизвикаха истински интерес в определени кръгове, официалният отговор беше отрицателен. Често повтарящият се рефрен на бившия управител на Българската народна банка, покойния Тодор Вълчев, беше типичен: Благодаря ви за проявения интерес към България и вашето предложение, но ние знаем реалностите на местната ситуация и имаме всичко под контрол.

След като през 1996 г. избухна хиперинфлацията, този рефрен иззвъня кухо и нещата започнаха бързо да се променят. През декември 1996 г. българският посланик в САЩ поиска да представя идеите си за валутен борд във Вашингтон, окръг Колумбия. През същия месец на български език беше преведена пиратска версия на книгата Ханке-Шулер 1991; тя стигна до върха на списъка с най-продавани в София. В края на февруари ние с г-жа Ханке отново пътувахме до София, а президентът Петър Стоянов ме покани да стана негов съветник. Първоначалните ми задачи бяха да изготвя закон за валутен борд за България и да обясня на българските политици и обществеността как подобна система ще спре хиперинфлацията.

Нещата се движеха бързо. Няма нищо като криза за преместване на топката по терена. Валутният борд беше инсталиран на 1 юли 1997 г.
Инфлацията и лихвените проценти се понижиха веднага. Мога да си припомня истинското удоволствие (може би и облекчение), което изказа президентът Стоянов, когато ме поздрави за изключителните резултати, постигнати през първите няколко седмици на валутния борд. Тогава той изповяда надеждата си, че валутният борд ще убие инфлацията, но че той има резерви и се удиви, когато тя работи дори по-бързо, отколкото бях предвидил. Много по-късно президентът Стоянов довери, че без стабилността, създадена от системата на валутен борд, България би имала много по-големи трудности да влезе в Организацията на Северноатлантическия договор (НАТО) през 2004 г. и в Европейския съюз през 2007 г.

(и тука е единствената ни реакция на несъгласие със статията на професора, с нашето дълбоко искрено съжаление за влизането ни в НАТО и ЕС – злодейският капан, който ни бяха приготвили заговорниците и душманите ни и той хлопна връз нас!)

Днес българското население силно подкрепя валутния борд и се противопоставя на дъмпинга на лева за еврото. И защо не? В крайна сметка валутният борд е най-ценената посткомунистическа институция в България. Той е доставил стабилност. И макар че стабилността може да не е всичко, българите знаят от своя опит, че всичко е нищо без стабилност.

Сега у премиерът Бойко Борисов дойде идеята, че валутният борд и левът трябва да бъдат закопчани и поставени в музей. Това би било лошо решение. Ето защо:

1. Валутният борд на България позволява на България да издава собствена валута, която търгува по фиксиран валутен курс с еврото, изцяло се подкрепя от евро резерви и е напълно конвертируема в и извън евро. Тези характеристики означават, че левът е клон на еврото и че България вече е част от единна валутна зона на еврото, без формално да е част от така наречената Еврозона. Затова забравете цялата бъбривост дали България е готова официално да се присъедини към Еврозоната. България вече е неофициално член.

2. Валутният съвет на България е много успешен:

  • Той спря хиперинфлацията през 1997 г., която достигна максимална месечна норма от 242% през февруари 1997 г.
  • Това позволи на България да устои на всички външни финансови кризи, включително срива на руската рубла през 1998 г. и Голямата рецесия през 2009 г.
  • Освен това тя позволи на България да се справи с банковия срив на Корпоративната търговска банка (КТБ), настъпил през 2014 г. (и който не беше причинен от или нямаше връзка с системата на валутния борд, а по-скоро от отделите за банкиране и надзор на Българска народна банка (БНБ), която не успя правилно да регулира и наблюдава КТБ).
  • Най-важното е, тъй като правителството не може да взема заеми от валутния борд (БНБ), фискалната дисциплина се налага на българските политици. След създаването на валутния борд през 1997 г. фискалният дефицит е строго контролиран и нивото на дълга на България е спаднало (вижте графиките по-долу). Всъщност фискалната дисциплина и намаляването на дълга в България направиха България звездна изпълнителка в Европейския съюз с 28 държави. 
 
image   
image   
      

3. Защо някой би искал да се опита да поправи нещо, което не е счупено? Никой умен човек не би се опитал да го направи. Имайки предвид данните от социологическите проучвания, които сочат, че българите са дали колективни „палци надолу” на идеята да изоставят любимия си лев и да го заменят с еврото, става ясно, че българското население е по-умно от българската политическа класа.

4. Българското население знае, че като се присъедини официално към Еврозоната, България би се отказала от своя суверенитет над паричната си система. Този суверенитет е ценен, особено ако еврото изпадне в затруднение. Ако това се случи, България може незабавно да премине към превъзходна валута на котва, без да иска разрешение на друга страна или организация.

5. Защо някой здрав човек би искал да се присъедини и да бъде заключен в клуб, чието бъдеще е несигурно? Официалното влизане в Еврозоната би било като проверка в хита на Eagles "Hotel California".
Както се казва в текста на Eagles „можете да проверите по всяко време, но никога не можете да напуснете.“
Понастоящем единствената държава, която би могла да влезе и след това да излезе от Еврозоната, е Дания. Тя получи ценна опция за отказ, нещо, което България няма и никога няма да получи.

6. Защо някой би искал да се откаже от известни правила на пътната и фискална дисциплина за морален риск, който насърчава лошото фискално поведение - като това в Гърция? 
Интересно е, че може би точно за това мечтаят някои български политици, които се застъпват за официално членство в Еврозоната. Може би са им омръзнали тесните жилетки, които валутният борд ги кара да носят.

7. България би направила голяма грешка, ако се откаже от друга част от своя суверенитет, за да се присъедини официално към Еврозоната. Ако България се присъедини към Еврозоната, тя ще трябва да изхвърли една от малкото български институции, която работи добре, подкрепя се от обществеността и се контролира от българи. Това би било в замяна на неясна и потенциално нестабилна договореност, която България не може да контролира и не може да се откаже.

Премиер Борисов, спрете да слушате Брюксел и започнете да обръщате внимание на Българите.

image

Премиер Борисов, спрете да слушате Брюксел и започнете да обръщате внимание на Българите.

–– това е директен укорителен призив на Българина проф. Стив Ханке, главните букви на Българите и на Българина 
Стив Ханке са от нас, допълнен с гневния му извод от няколко дни, че българските управници нищо не разбират от тази материя и имат обезателно тайно споразумение със злодеите от ЕС по този въпрос, стягащ примката около шията ни.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Министър Горанов излезе да поеме огъня с гърди на амбразурата: "Нямаме тайно споразумение...да затрием българите"!

Имате, министре, имате тайни споразумения с юдео – ционистките ръководители и управници на ЕС и задокеанските им господари – заговорници срещу Българите, имате споразумение да затриете окончателно Българския народ в изпълнение на злодейския план Калерги –

Българският юдео – византийски генезис на ЕС, глобализма и унищожението на Българите, християнството и бялата раса в Европа с ислямистките нашественици http://bezistena.blog.bg/history/2017/03/27/bylgarskiiat-iudeo-vizantiiski-genezis-na-es-globalizma-i-un.1518271,

от който става ясно защо скритите господари на света и заговорници срещу Българите затрупват с взети от данъците на европейците финансови и всякакви други инжекции и благини гърците, които са преките наследници на юдео=данаите=византийците, и които им се опрощават (открадват) всичките за сметка на цяла Европа и на нас, както говори във второто видео в анонса депутат от Атака, без да каже защо гърците са миропомазани престъпници и крадци – та управниците ни 
имат тайни споразумения за затриването ни, обаче ние имаме явното споразумение да съхраним и спасим Българския род до Явяването на Боговете ни, с Които имаме това споразумение, чийто секрет ви разкриваме с помощта на

Свещения шифър, с който ви просвещаваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 :

ИМАМЕ ЯВНО СПОРАЗУМЕНИЕ с=с Богиня Мама Мария и Бог Исуз

Богиня Майка Мария и Бог Исуз са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Б/българи, които се познаем.

И защото ние сме познали се Божии потомци и знаем да влизаме и осветляваме всички светоустройствени тайни, ето как елементарно разкриваме и осветляваме и вашето тайно споразумение, за да ви демонстрираме, че не само нищо скрито – покрито няма за Боговете ни и за нас,

НЯМА НИШТО СКРИТО ПОКРИТО за=
за Кан (Жреци) от Богиня Матара Диана и Кристош=

за Кан (Жреци) от Богиня Матара Диана и Исуш от Тракия,  

но и да ви покажем, че всичко което правите е абсолютно по Божия план и сценарий на екстремалната риалити трансепохална драматизация "Българите и човешката цивилизация" за нашето закаляване и селектиране,

image

според която на вас и на всички заговорници срещу Българите и душмани на Божия народ – Българите, са раздадени черните и лоши роли на злодеи и престъпници, а Те ни държат на всички нишките на живота и дърпат като на марионетки конците:


ТАЙНО СПОРАЗУМЕНИЕ осветено от=осветено от Богиня Матара и Исуз

НИШКИ НА ЖИВОТА на=на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Ежуш

Ето и от къде се дърпат и управляват всички нишки на живота:

НИШКИ НА ЖИВОТА на=на Кан (Жреци) от Безистена

Безистенът е първосътворенческият светилищен комплекс на Земята и Първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи в първопрестолния град Ямбол и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континуум, Команден център на Време – пространствения континуум и КПП между световете, Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на генетичните Божии деца – Българите, Главен компютър Акаши за съхраняване на информацията на човечеството и управление на хората в техния биологичен и обществен живот.

Демонстрираме ви и Българския генезис на проф. Стив Ханке:

СТИВ ХАНКЕ=Кан (Жрец) от Бохиня Диана и Иса 

И още и всякакви светоустройствени едновременни и съвременни тайни за Боговете ни ще научите от нашия блог

ЕДНОВРЕМЕННИ ТАЙНИ ЗА=Богиня Матара Диана и Иза

СЪВРЕМЕННИ ТАЙНИ ЗА=Богиня Матара и Исуз

в който Те ни се разкриват и ни показват пътя към Спасението ни от смъртната хватка на душманите ни

ПЪТЯ КЪМ СПАСЕНИЕТО=ПЪТЯ КЪМ Богиня Диана и Исус

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена със синергитичната подкрепа на Българина проф. Стив Ханке
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и една песен, любима и култова на духовните метежни хора по целия свят, чиито лидери и те, са от свещения Български род Дуло, и която Българина Стив Ханке цитира в статията си!

https://www.youtube.com/watch?v=o14WfvkWuPQ
О чем поют? Eagles: Hotel California.

Вижте този един от безбройните опити за анализ и разкриване на тайната на една от най скромните и най – мистериозните и езотерични песни в света, за която тайна ще ви посветим скоро в покъртителна изповед на един от най – големите мъченици на 20 и 21 век, прекарал 50 години в американските затвори с присъдата и клеймото на най – големия съвременен злодей, а той абсолютно невинен и свят и праведен човек, от две години Свети мъченик Чарлс Менсън, главен обект на скрития текст на песента.
А главен субект на правият текст е някоя Тифани, която много прилича на една Българска Богиня:

ТИФАНИ=Ф ТИАНИ=Богиня Диана

но за тази тайна скоро друг път.




Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
10.02.2020 20:11
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nedovolen - На управниците явното е на тайното ...
11.02.2020 05:47
На управниците явното е на тайното проявление, без много обяснение.
:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675209
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!