Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2011 09:42 - Време за подаръци
Автор: feq Категория: Други   
Прочетен: 3026 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 21.12.2011 12:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Подаръци ще има за всички от сърце,
за Новата Година да люшнем ний хорце"...
Така се пее в една весела детска песничка.
Коледа и Нова година са желани празници не само за малчуганите. Това са празниците, в които всички хора развързват кесиите, стават милосърдни и добри, проявяват състрадание и щедрост.
Подаръците са израз на внимание и всеки обича да подарява и да ги получава. А вие, приятели, направихте ли правилният избор на подарък за най-близките си хора? Надявам се, това четиво да ви помогне според зодията на човека да определите най-точният подарък, който да го зарадва.

image

Овен  Активните Овни винаги гледат да са в добра форма, особено по време на празниците, така че те ще се зарадват на спортен уред или спортна екипировка. Хората, родени под този знак, много харесват червено, затова подходящ подарък ще стане шал или шапка в този цвят. Ако имате романтични отношения с Овен, покажете му, че неговите нужди стоят за вас на първо място – купете билети за спортно мероприятие, което не можете да понасяте или диск на негов любим изпълнител, който не ви е по вкуса.

Телец
Телецът би оценил всеки един подарък, който да трогне чувствената му натура. Кутия скъпи шоколадови бонбони, красив гоблен, меко одеяло от кашмир – това са сполучливи варианти. Този зодиакален знак си пада и по паричните подаръци, така че подарен ваучер за определена сума за даден магазин също би му допаднал. Не забравяйте, че за Телеца качеството е по-важно от количеството. Той предпочита малко шишенце скъп парфюм пред голяма бутилка евтин одеколон.

Близнаци
Интелигентните Близнаци обичат подаръци, създадени за умни хора. Интересната книга или абонаментът за научно списание ще са много подходящи за тях. От гледна точка на астрологията ръцете са много важни за тази зодия, затова един хубав ароматизиран крем за ръце или красив пръстен могат също да бъдат приети с радост. Близнаците обичат да канят гости, така че комплект изящни чаша ще бъде от полза. Ако пък искате да зарадвате особено много вашия Близнак, подарете му последен модел смартфон, за да може той да поддържа лесно връзка с приятелите си.

Рак  Сантименталният Рак обича подаръци, подбрани индивидуално за него. Най-много ще го зарадват ръчно изработените подаръци – независимо дали става дума за картина, плетен пуловер или торта. Този зодиакален знак си пада и по среброто (можете да вземете огледало с монограм или картина със сребриста рамка) и по различни течности (уместни подаръци са бутилка вино, кафемашина или лъскав чайник). Не забравяйте, че Раците обичат домакинската работа, така че една рецептна книга например ще бъде приета с благодарност.

Лъв
Лъвовете обичат подаръци, които ще им помогнат да изглеждат страхотно. Аксесоари за коса, парфюми, козметика – всичките са подходящи за този егоцентричен знак. Лъвовете обожават ефектните подаръци – билети за опера, златни украшения и дръзко бельо. Освен това представителите на този знак си падат по хазарта, така че няколко лотарийни билета или една приятна вечер в казиното буквално ще ги накарат да мъркат. Ако смятате да подарите дреха, не забравяйте, че Лъвовете обичат най-много червеното, златистото и виолетовото.

Дева
Девите обичат практичните подаръци, затова гледайте да не ги обремените с безполезен подарък, който ще хваща прах в някой ъгъл. Уред за печене на хляб или бормашина ще са по-подходящи. Девите обичат да изглеждат безупречно, така че може да се зарадват на екологичен и ароматен сапун, лосион или шампоан. При това са невероятно добре организирани и ще оценят по достойнство подарък като хубав часовник или красив органайзер. В краен случай можете да поднесете просто кошница с органични и био продукти.

Везни
Везните обожават музиката, така че биха се зарадвали на диск за попълване на музикалната си колекция. Ако пък искате да им направите по-специален подарък, купете два билета за някакъв концерт (Везните мразят да правят каквото и да било сами). Представителите на този знак могат да се зарадват и на красив свещник или оригинални декоративни подвързии за книги. Ако все още се колебаете, поръчайте разкошен букет червени рози и оставете в него бележка, написана на ръка.

Скорпион
Скорпионите са много потайни по природа, затова биха харесали подарък, който да им придаде допълнителна загадъчност. Дизайнерски черни очила, лек полупрозрачен шал или шапка с широка периферия със сигурност ще им допаднат. Представителите на този знак обичат тайнствените истории, така че можете да им подарите колекция DVD-та с филми в стил ноар. Слуховете за сексуалния апетит на Скорпионите са верни, затова еротичното бельо също ще е подходящ подарък. И тъй като Скорпионът обича да задълбава в нещата, може да се зарадва на ваучер за дълбоко почистване на лице.

Стрелец
Половината от удоволствието на Стрелците идва от разопаковането на подаръците. Ако не хареса подаръка си, представител на този знак ще ви го каже веднага. Ще избегнете подобни неловки сцени, ако подарите на активните Стрелци екипировка за планинарство и почивка на открито. Каяк или водоустойчиво яке ще са перфектен подарък. Календар с изображения на котенца и кученца ще накара Стрелците да се усмихнат, а ако искате да заложите на страстта им към пътешествията, подарете им хубав атлас или пътеводител.

Козирог
Козирозите са кариеристи, затова харесват подаръци, които да подчертават бизнес-статута им. Кожена чанта за лаптоп или кейс с личен монограм ще бъдат много подходящи. Въпреки всеобщото мнение Козирозите не са скучни хора и не са вманиачени по работата си. Те имат чудесно чувство за хумор, така че биха оценили DVD с хубава комедия. Козирогът ще се зарадва и на разкошни подаръци, които не би си купил сам, например копринен халат.

Водолей
Човек никога не знае по какво ще се увлече този променлив знак в следващия момент – днес това може да са скокове с парашут, а утре – йога. И все пак Водолеите непременно ще се зарадват на техника, независимо дали това ще е DVD-плейър или iPod Nano. Ако пък искате да подарите нещо по-лично, направете фотоалбум със снимки от съвместните ви подвизи и весели дни. Водолеят може да не го показва, но много цени приятелите си. Впрочем за тази зодия глезените са важни, така че ако им подарите кошничка с разноцветни чорапи, те ще се зарадват.

Риби
Рибите ще ви бъдат особено благодарни за подарък, който ще им помогне да се скрият от жестоката реалност на заобикалящия ги свят. Бутилка шампанско, калейдоскоп или книга с приказки – каквото и да било, само да не е прагматично и практично. Тъй като това е воден знак, той ще се зарадва на соли и пяна за вана и душ-гел. А ако искате да направите много запомнящ се подарък, подарете на този надарен от природата фотограф хубава цифрова камера. Подходящ романтичен подарък ще бъде красива книга с любовна поезия.

image











Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mt46 - Поздрав, Фея!
21.12.2011 12:35
Приготвил съм виртуален подарък за виртуалните ми приятели...
Пожелавам ти весели празници и хубави подаръци!... :))
цитирай
2. feq - Аз също, mt46! Очаквайте изненади!
21.12.2011 13:34
1. mt46 - Поздрав, Фея!
12:35 Приготвил съм виртуален подарък за виртуалните ми приятели...
Пожелавам ти весели празници и хубави подаръци!... :))
цитирай
3. stela50 - Поздрави , Феичка ...
21.12.2011 14:22
Както пише за Лъвовете ... много обичаме подаръци .
Хубави празнични дни !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: feq
Категория: Други
Прочетен: 9493306
Постинги: 1410
Коментари: 8408
Гласове: 27050
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031