Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2009 08:30 - Пришълците
Автор: feq Категория: Други   
Прочетен: 11399 Коментари: 28 Гласове:
2

Последна промяна: 21.12.2011 13:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

НЛО е Неидентифициран Летящ Обект, чийто произход може да е извънземен. НЛО включва и метеори, падащи сателити, ята птици, метеорологични балони или природни явления.

Има много фотографии на НЛО, но повечето са фалшификации. Други физически доказателства като повалени гори или следи от изгоряло по земята на местата, където са кацали извънземните, или импланти в телата на жертвите на отвличания, се оказват доста земни фалшификати. Все пак обаче много хора вярват в съществуването на извънземни. Не престават случаите, когато някой е обявяван за луд, защото твърди, че е отвлечен от извънземни. Според много учени нуждата да вярваме в нещо висше ни кара да вярваме в НЛО. НЛО според тях е митологията на космическата ера. Древните богове са заменени от извънземни същества.

Д-р Алан Хайнек, астроном и поддръжник на НЛО, стига до определението - "близки срещи от трети вид". Той определя НЛО като:

"Наблюдение на обект или светлина в небето или над земята, чийто вид, траектория и основна динамика и светлинно поведение не предполагат логично, конвенционално обяснение, и който не само озадачава наблюдателите, но и остава необяснен след внимателно проучване на всички налични доказателства от хора, технически способни да определят наблюдавания обект, ако последния е от земен произход".

Под възможни доказателства Хайнек разбира:

1. показанията на хората, които твърдят, че са наблюдавали извънземни или извънземен кораб;

2. факти за хората, даващи показанията;

3. липсата на свидетел, който да твърди противното ( т. е., че въпреки че е гледал в същата посока, не е успял да види обекта или съществото ) и на логическо обяснение на наблюдаването или доказването на невъзможността на свидетеля да дава показания;

4. доказани пропуски в тезата на скептиците ( тези, които се опитват да обяснят случилото се с логически изводи ).

В отговор на обществения интерес започва проект "Синя книга" на щатските въздушни сили. В доклада, след 22 години проучване на случаите на наблюдение на НЛО, които били необяснени, комисията заключва, че "никои от неидентифицираните обекти, за които е докладвано и са разследвани, не представляват опасност за националната ни сигурност." Повечето неидентифицирани обекти са определени като астрономически събития, самолети, сателити, метеорологични балони или природни феномени. След проучването остават около 2% неизяснени случаи. Според комисията, въз основа на останалите изследвания, тези случаи също могат да се обяснят с някакви природни феномени.        

Всички случаи обаче показват, че извънземните не целят по-продължителни контакти или престоявания на нашата планета. Това показва, че на този етап нашето измерение не предлага приемливи условия на живот за извънземни форми на живот. Това веднага повдига въпроса: какво правят тези извънземни на нашата планета, ако не могат да останат за по-дълго време. В действителност отговорът е много лесен: те просто изчакват събитие, което да промени материалното ни измерение с надежда, че то ще е по-подходящо за техните нужди.

Големият брой на извънземните на земята, сравнен с този преди 1000 години например, показва че извънземните смятат, че много скоро нещо ще промени нашето измерение...

Дали не са прави?   



Тагове:   НЛО,   извънземни,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Истината
08.04.2009 08:39
е някъде там.
Не сме сами дори и в съня си :)
цитирай
2. iliada - feq
08.04.2009 08:40
Привет скъпа ,за малко отсъствах и вече се стягате за извънземните!Дано успея да ги дочакам и посрещна посрещна -нали знаеш колко съм любопитна?Според мен навярно те чакат промяна в политиката в нашето измерение или най-малко на политиците !:))))))
цитирай
3. kleopatrasv - Извънземните цивилизации винаги ...
08.04.2009 08:41
Извънземните цивилизации винаги са съществували, но в ниналото са били старателно прикривани и отхвърляни от църквата.Тя е анатемосвала всички , дръзнали да опишат такива явления и ги е изгаряла на кладата като вещици и дяволи.Днес църквата е безсилна да замаскира появата на пришълците и ги определя като - дяволи и призовава към смирение .Колко невероятно и непреходно звучи това от устата на божия служител ?
Поздравления за поста !
цитирай
4. feq - Космически поздрав на всички посетители... Още малко информация...
08.04.2009 08:57
Череп на извънземен открит в България

Лейла Дегирмън, кореспондент на Балканите за една организация, занимаваща се с изучаване на феномена НЛО, прочита странна статия в Турския вестнк "Миллет", в която се твърди, че през 2001 година в България е открит череп на извънземен. "На 21 май, 2001 година, селянин намира необикновен череп в Родопите, България, някъде между Ардино и Мадан, на около 200 километра от София в югоизточна посока". Няколко учени се събират за да изследват находката. Срещата става в Асеновград. Професор Йордан Йорданов, един от най-известните антрополози в Европа, твърди че никога не е виждал човешки или животински череп с подобна форма. Катя Меламет, археоложка в БАН, също потвърди, че не е виждала подобен череп през живота си.

Историята на селянина също е интересна. Той твърди, че сънувал петима мъже в жълти металически дрехи. Те му казали на 21 май да отиде на мястото, където намерил черепа и малък елипсовиден метален обект. Черепът тежи 250 грама и има 6 дупки, които вероятно са за сетивата. Черепът обаче няма устна кухина.

Статията е публикувана в "Миллет" на 4 януари 2002 година. Лейла Дегирмън обаче не успява да открие източника на информацията или други новини по случая. "Миллет" е един от водещите турски вестници.
цитирай
5. feq - Илианка мила, зная те, че си заета и следиш за спазването на законите...
08.04.2009 09:07
МОЛЯ ТЕ, мила, помисли върху КОМИЧЕСКИТЕ НАКАЗАНИЯ за терористи, агенти под прикритие, смутители и недоброжелатели,...
че нещо много се КЛОНИРАХА тук в блога...
цитирай
6. feq - Добро утро, Клео, радвам се, че си почина от вчерашната масирана атака на връждебните сили...
08.04.2009 09:15
КОГАТО ЕДНА ИДЕЯ Е БЛАГОРОДНА - НИКОЙ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА Я ЗАСЕНЧИ.
СМЕЛО НАПРЕД -
ПРЕДАВАЙ ПО ВЕРИЖКАТА ДОБРОТАТА И ЛЮБОВТА!
цитирай
7. feq - Знаете ли, че...
08.04.2009 09:16
Сведенията за намеренията на извънземните са различни. В древността важните храмове и светилища са издигани във внимателно подбрани селища. При свързването им се разбира, че има мрежовидна карта за тяхното разположение. Има множество сведения за НЛО пътуващи точно по линиите на тази карта. Смята се, че извънземните кораби се ориентират по някакви източници на енерия на мястото на линиите, например електромагнитните отклонения от залежи от желязна руда. Това отново насочва към универсалния източник на енергия - електромагнитните лъчи. НЛО може не само да се ориентират от тези линии, а да ги използват като източник на енергия. В много свидетелски показания четем за НЛО-та, завиващи под прав ъгъл без изобщо да променят скоростта си. Интересен е въпросът за екипажа на тези кораби, ако има такъв. Как издържат на тези смени на курса? Отговорът на този въпрос може би се крие в някакво непознато антигравитационно устройство.
цитирай
8. gothic - Имам дилема
08.04.2009 10:50
знае ли се какви са намеренията на пришълците, насочващи се към нашия кораб? Дали да пускам защитите и да ги посрещна с батареята, или да ги поканя на парти?
цитирай
9. sparhawk - аз съм виждал НЛО
08.04.2009 10:57
и то с други хора, но мисля, че човечеството би отрекло истината, дори да е под носа му.
цитирай
10. feq - Приготвяме се за ПАРТИ, Гот! На Тау ще има купон...
08.04.2009 11:04
с чуждопланетяни и планетянки... ;)))

Приготвяй музиката, Ася ще ти помага с програмата.
Воймир следи действията на противника от Земата и има готовност за отбрана.
Давай на авто пилот!
цитирай
11. feq - 9. sparhawk - аз съм виждал НЛО !!! Чудесна НОВИНА!!!
08.04.2009 11:06
Имаме очевидец...
моля, разкажете, НИЕ ЩЕ ПОВЯРВАМЕ!!!
цитирай
12. vmir - Внимание, внимание! Тук команден пункт, командир Воймир говори! Извънредно съобщение!
08.04.2009 12:48
Вчера, при преминаване през околоземна орбита, експедиционните охранителни камери са локализирали и заснели НЛО спотаено над облаците в обрита. Неидентифицираният обект се е занимавал с изпращане на странни лъчения по посока на земята, вероятно със шпионско или вредителско предназначение. Липсват данни за вързка между между вчерашните атаки срещу кораба – майка и този обект. Липсват следи или данни за преследване или настоящи заплахи от негова страна срещу експедицията. Системите за сигурност са изправни и не засичат враждебни намерения. Весел и безпроблемен ден на всички!

http://vmir23.hit.bg/TAY_234_UFO.gif
цитирай
13. gothic - За отбраната съм на линия. . . за п...
08.04.2009 13:40
За отбраната съм на линия...за партито също...Започнах с Белослава и Селин. И още ще има :)))
цитирай
14. henzelski - Изследователят
08.04.2009 14:10
Ерик фон Деникен е открил толкова много следи от извънземни, посещавали нашата планета едва ли не от създаването и та до днешно време, оставяйки ме с впечатлението, че на Земята те са повече от нас...;)))
цитирай
15. gothic - И танци!!!
08.04.2009 15:30
За всички земни и извънземни...Трябва да включа уравновесителите на станцията, защото се люлее неудържимо :))))
цитирай
16. feq - Бях потънала в следобедна дрямка, след снощното бдение...
08.04.2009 16:51
Извинете ме, вече съм на дежурство. Гълтам хапче - кафе - капучино, пия от сламка сок моркови и ябълки.

На кораба всеки е зает със своята си мисия. Довечера ще имаме диско маратон. Всички мерки са взети, този път нямаме дамаджани с вишновка, или някакви си питиета алкохолни /освен, ако някой тайничко не е внесъл я ракийка, я винце...;)))/
цитирай
17. vmir - Gotic, огледай отвън преди това да не са ви напъплили зелени или
08.04.2009 16:52
пембени човечета, че оттук не виждам добре. :)))
цитирай
18. feq - Освен човечета малки, многоцвенти, клонирани, Блог-тролчета...
08.04.2009 17:09
които се мяркат в статистиката ми от време на време, други няма.
Оставаме в режим готовност, все пак!
Уморихме ги, Воймир, с нашата естествена сила...
тази, която ни помага в трудните моменти.
Ето прочетете това признание:
...
мда...
уморих се от вас вече.
май за днес стига толкова.:)
Изпратено: 07.04 12:26 От: radames
цитирай
19. vmir - В такъв случай поздрав за космическото парти с песничка:
08.04.2009 17:55
http://www.youtube.com/watch?v=8YyiFhfzQRA&feature=related

цитирай
20. gothic - vmir ,
08.04.2009 18:04
всички са на дансинга, и зелени и пембени, след малко ще ги пробвам с малко класически, земен рокендрол....а по българска традиция, няма начин екипажа да не е внесъл течен материал, което не е зле, защото при авария и теч на гориво, той може да реши проблема :))))
цитирай
21. aroundus - К
08.04.2009 21:07
Според мен извънземните просто се опитват да ни изучават.Те са неутрални в отношението си към нас,т.е. нито искат да ни помогнат,нито да ни навредят.Представете си след 200 години и ние ще тръгнем по други планети да изучаваме чужди цивилизации.Така че и ние ще сме същите.
цитирай
22. vmir - Точно така, Gothic, не изоставяйте традициите, ако се върнеш жив, ще те предложа за държавна награда за разпространяване на българската култура в космическото п
08.04.2009 22:10
Уф, още не мога да се успокоя заради изчезването на едната дамаджана с вишновка при предишната експедиция – резил голям, защото много исках да поканя г-н Плейкосмос да видя как ще му се отрази вишновката на танцувалните стъпки, ама нали изчезна дамаджанката, провали се културно-проучвателното ми намерение.
Сега ви пращам музикални поздрави, първо, да ви припомня красотите на родната планета, за да не ви минава през ум да хартисвате по чуждите планети и ако срещнеш някоя готина чуждопланетянка, да имаш какво да й покажеш за родната земя, да я изкушиш и да ни я доведеш тук да видим що за космическо пиленце си намерил:

http://www.youtube.com/watch?v=S5h72ME9JVE&feature=related - HEAVEN ON EARTH

А това го слагам за образоване на милионите ви фенове по цялото земно кълбо, които със затаен дъх и безкрайна гордост следят мисията ни:

http://www.youtube.com/watch?v=5zbQnKvwaBg&feature=related - Vangelis -conquest of the paradise - the universe

цитирай
23. feq - aroundus, ние вече летим - с 4-та космическа скорост!
08.04.2009 23:47
Към целта на нашата мисия - планетата Тау_234XYZ теоретично открита от нас от години!
Там би трябвало да срещнем подобни на нас същества, на същото интелектуално ниво, непознаващи обаче Злобата, Грубостта, Лицемерието и Лъжата...
Чакаме с нетърпение срещата си с тях!
цитирай
24. feq - Воймир, имаш съмнения относно живота на Гот!?
09.04.2009 00:10
Вярно е, че gothic е единственият мъж на кораба, но точно затова е много пазен и обгрижван от всички космонавтки.
цитирай
25. vmir - Ми, точно затова ме е яд на него, Феичке!
09.04.2009 00:49
Ще му намеря цаката...
цитирай
26. feq - Прикачвай се, Воймир!!! Цяла нощ танци и музика с DJ gothic!!!
09.04.2009 07:08
В главата ми тъпани думкат...
Краката са схванати, тежки като олово,
очите - зачервени, сънливи,
но на душата е леко и радостно...

Ще пиша днес за пулсарите...
(едно такова, пулсиращо ми е ;))))
цитирай
27. kleopatrasv - Я да видим какво измисли днес за пулсарите ?
09.04.2009 09:10
Или може би ще имаа нещо за търсачите на силни усещания ? Давай !
цитирай
28. aroundus - К
09.04.2009 12:43
Feq,Дали при тях няма Злоба, Грубост, Лицемерие и Лъжа не може да знаем преди да се запознаем с тях.Може да са същите мизерници като нас,може дори да имат тяхна си чалга и техен Pичард Рамирез(известен в Щатите сатанист-изверг-убиец)Ta,щом ние сме сбъркани,може и те да са.Не трябва да се гледа на тях като на перфектни същества,като на богове.Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: feq
Категория: Други
Прочетен: 9535755
Постинги: 1413
Коментари: 8409
Гласове: 27060
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930